Contes per a totes les edats
nen.jpg

Primers lectors (5,6 anys)

Contes per nens i nenes que comencen a llegir, amb lletra de pal i lletra lligada, amb frases senzilles i entenedores per facilitar la lectura i la comprensió.

Ells són els protagonistes en moments divertits i especials, en companyia d'amics, familiars, mascotes...

3.jpg

Lletraferits (7,8 anys)

Històries il·lustrades per a infants amb major facilita de lectura. Aventures amb ells com a protagonistes i en ambients i situacions que els faran sentir especials i on tot és possible. El text pot ser amb lletra lligada o d'impremta i acompanyat de dibuixos que els ajudaran a entendre la història.

Com funciona?

Completar el formulari amb la informació sobre el/s protagonista/es, l'entorn i els temes d'interès.

Escollir les característiques del conte en funció de l'edat i la capacitat de lectura

Prepararem el conte i les il·lustracions i podreu revisar l'esborrany. Si convé es modificarà.

Una darrera revisió permet donar el vist i plau al conte fet a mida i l'enviem a imprimir.

En cas d'incloure audioconte s'enregistrarà.

El conte ja estarà apunt. 

formulari.jpeg
lletra.jpeg
pinzells.jpeg
lupa.jpeg
audioconte.jpeg
1.jpg

Endrapa-llibres (8,9,10 anys)

Els que ja són més grandets també es deleixen per aventures on ells són els protagonistes. Narracions més complexes i acompanyades de boniques il·lustracions on poden identificar-se i fer seva la història, una història que pot passar en qualsevol lloc, qualsevol moment i acompanyats de qui ells prefereixin.

2.jpg

Ganàpies (de 10 anys en endavant)

Mai s'és prou gran per protagonitzar una aventura. Amb els gustos, les idees, i les inquietuds dels més grandets creem una història amb els seus valors i els seus interessos però mantenint la intriga i les sorpreses, i amb boniques il·lustracions per acompanyar el relat.

iaia.jpg

Contes especials (adults i altres)

Un aniversari de casament, una història pels avis, un conte per grans... Si teniu alguna proposta que no és per a infants, ens podem adaptar! Contacteu-nos amb la vostra idea i trobarem un format i un pressupost per vosaltres. Tothom pot ser el protagonista del seu conte a mida!