top of page

FAQS

 • Com puc escollir els detalls del conte?
  Disposeu d'un formulari molt senzill on podeu facilitar els detalls corresponents al/s protagonista/es de la història, les preferències i els detalls tècnics del conte final (nombre d'ul·lustracions, tipus de lletra, etc) Podeu accedir al formulari en aquest enllaç: Formulari pels contes a mida El projecte està pensat per a contes infantils, però si voleu un conte per adults, ho podem parlar.
 • Quantes pàgines té, quantes il·lustracions i quina lletra porta?"
  El model estandard del conte és de 16 pàgines. La lletra la podeu escollir. Dependrà de a qui es destini el conte, si voleu que sigui amb poc text, amb lletra de pal o lletra lligada pels primers lectors, o amb lletra d'imprempta, de cos més petit i més text en cas de nens i nenes més grans. A l'hora d'escollir les preferències del vostre conte, això també ho podeu decidir. El model de conte estandard compta amb dues il·lustracions grans, a pàgina sencera i després detallets i petits dibuixos ala resta de pàgines. No és un àlbum il·Lustrat sinó un conte amb il·lustracions. En cas de voler un conte més llarg, amb més pàgines o més il·lustracions, no hi ha cap problema! Només cal que ens ho feu saber i ho parlem, farem una proposta a mida de les vostres necessitats.
 • Quant temps tarda a fer-se un Conte a mida?
  Com que hi ha diferents opcions de conte a mida, depèn del format que vulgueu encarregar. El període d'elaboració d'un conte de 16 pàgines, imprès en cartonet i grapat, per la complexitat i el detall de les il·lustracions, és d'aproximadament 6-8 setmanes. Aquest període de temps inclou la creació de l'audioconte en cas de voler-ne un. En el cas d'un conte diferent, el període de creació pot variar una mica, segons els requeriments. En el cas d'un audioconte sol, el temps d'elaboració és d'uns 20 dies.
 • Què diferencia Contes a mida d'altres contes personalitzats?
  Contes a mida treballa cada història, cada conte, les il·lustracions, la música i la gravació de l'audioconte de manera personalitzada i individual per cada encàrrec. No fa servir plantilles, dibuixos predissenyats ni històries ja treballades. No creem un contes iguals per a diversos infants canviant la cara o alguns detalls que el fan semblant al/la protagonista. Tot es treballa des de zero, segons les preferències i els detalls que vosaltres indiqueu. A més abans d'editar el conte es fa arribar una proposta prèvia per valorar el resultat final abans de fer-lo realitat. És un producte pràcticament artesanal fet totalment a mida.
 • La il·lustració, el text i la música són sempre diferents?"
  Tots tres elements es fan des de 0 cada vegada que es comença una història. És en funció del/la o els/les protagonistes que es crea tot el conte, així que no només les il·lustracions sinó les aventures, l'escenari on passen i la música per cadascun dels contes, és totalment fet a mida. Hi ha diferents escenaris per escollir (ho veureu al formulari)i a partir d'aquí, cada història és un món!
 • En què consisteix l'Audioconte?
  Es tracta d'un conte per a ser escoltat. Tant si acompanya un conte imprès com si és només un audioconte, s'escriu el text especialment per a l'ocasió, es composa una música només per a aquesta història i s'enregistra, obtenint un resultat totalment personalitzat i únic, un conte que podreu escoltar al cotxe, al sofà de casa, o just abans d'anar a dormir, i tantes vegades com vulgueu!
 • Es pot encarregar un Audioconte sense el conte imprès?
  Si. Per a poder tenir la informació d'interès sobre l'infant o infants protagonistes s'ha d'omplir igualment el formulari. En aquest cas, un àudioconte amb la història i la música fetes a mida a més de l'enregistrament en mp3 o CD, té un preu de 75€
 • Es pot fer un conte a mida per adults?
  Si. Tot i que el projecte de "Contes a mida" està inciialment pensat per a infants i joves, si esteu buscant una proposta diferent per a una persona adulta, ja sigin avis, pares, ocasions especials, records.... Ho podem fer! Com que les condicions i característiques de la història i del producte final depenen totalment del que vulgueu fer (dimensió, tipus d'història i narrativa, format...) els detalls del conte i el pressupost s'estipularan segons el tipus de conte que vulgueu i la seva dimensió. Tot es pot fer, només cal que ens expliqueu la idea que teniu i ho farem realitat!
 • Quin preu tenen els Contes a mida i quan es paga?
  Aquestes són les diferents possibilitats: - Conte imprès (16 pàgines): 250€ - Conte imprès + àudioconte: 330€ - Audioconte sol: 170€ Si es vol un segon exemplar del mateix conte (o 2, 3,...) té el preu de 15€ per cada exemplar suplementari. Hi ha l'opció d'encarregar també un pòster amb el dibuix principal del conte amb un suplement de 12€ El pagament del conte es fa el 50% al fer l'encàrrec i la resta al final del procés. Els preus son sense IVA i sense incloure l'enviament per correu postal. Si esteu pensant en un conte que no estigui adreçat a nens i joves sinó pensat per adults (els avis, els pares, una ocasió especial, un record....) els preus s'estipularan segons el tipus de conte que vulgueu i la seva dimensió. Tot es pot fer, només cal que ens expliqueu la idea que teniu i ho farem realitat!
 • Podem incorporar altres materials gràfics al conte?
  I tan! Si teniu alguna fotografia, un dibuix, algun element gràfic que volgueu incorporar a la història o en la maquetació del conte, no hi ha cap problema, ho podem afegir i personalitzar encara més la història i el resultat final.
 • Com funciona el Projecte ESCOLA?
  Si com a centre educatiu esteu interssats en aquest projecte, ens ho fem saber i ens posem en contacte. Es tracta d'un projecte d'una duraa aproximada d'un trimestre i podem planificar plegats el desenvolupament i el funcionament. Tenim un dossier que us podem fer arribar que inclou tots els detalls de la proposta. Recomanem que es programi durant el primer o segon trimestre, per tenir uns mesos després per poder llegir el llibre resultant del projecte junts a la classe. La proposta inclou un treball a l'aula, tres sessions amb l'escriptora i la il·lustradora, i un llibre final, personalitzat, on els i les alumnes són els protagonistes. Més informació a l'apartat de la web "Projecte ESCOLA"

Encara tens dubtes?

Si necessites més informació o tens en ment un altre tipus de projecte, no pateixis, escriu-nos i segur que ens entendrem

bottom of page