FAQS

Dubtes i preguntes freqüents

Quant temps tarda a fer-se un Conte a mida?


Com que hi ha diferents opcions de conte a mida, depèn del format que vulgueu encarregar. El període d'elaboració d'un conte de 16 pàgines, imprès en cartonet i grapat, per la complexitat i el detall de les il·lustracions, és d'aproximadament 6-8 setmanes. Aquest període de temps inclou la creació de l'audioconte en cas de voler-ne un. En el cas d'un conte diferent, el període de creació pot variar una mica, segons els requeriments. En el cas d'un audioconte sol, el temps d'elaboració és d'uns 20 dies.
Com puc escollir els detalls del conte?


Disposeu d'un formulari molt senzill on podeu facilitar els detalls corresponents al/s protagonista/es de la història, les preferències i els detalls tècnics del conte final (nombre d'ul·lustracions, tipus de lletra, etc) Podeu accedir al formulari en aquest enllaç: Formulari pels contes a mida El projecte està pensat per a contes infantils, però si voleu un conte per adults, ho podem parlar.
Quin preu tenen els Contes a mida i quan es paga?


Aquestes són les diferents possibilitats: - Conte imprès (16 pàgines): 180€ - Conte imprès + àudioconte: 265€ - Audioconte sol: 125€ Si es vol un segon exemplar del mateix conte (o 2, 3,...) té el preu de 16€ per cada exemplar suplementari. Hi ha l'opció d'encarregar també un pòster amb el dibuix principal del conte amb un suplement de 12€ El pagament del conte es fa el 50% al fer l'encàrrec i la resta al final del procés. Els preus son sense IVA i sense incloure l'enviament per correu postal. Si esteu pensant en un conte que no estigui adreçat a nens i joves sinó pensat per adults (els avis, els pares, una ocasió especial, un record....) els preus s'estipularan segons el tipus de conte que vulgueu i la seva dimensió. Tot es pot fer, només cal que ens expliqueu la idea que teniu i ho farem realitat!
La il·lustració, el text i la música són sempre diferents?


Tots tres elements es fan des de 0 cada vegada que es comença una història. És en funció del/la o els/les protagonistes que es crea tot el conte, així que no només les il·lustracions sinó les aventures, l'escenari on passen i la música per cadascun dels contes, és totalment fet a mida.
Hi ha diferents escenaris per escollir (ho veureu al formulari)i a partir d'aquí, cada història és un món!
En què consisteix l'Audioconte?


Es tracta d'un conte per a ser escoltat. Tant si acompanya un conte imprès com si és només un audioconte, s'escriu el text especialment per a l'ocasió, es composa una música només per a aquesta història i s'enregistra, obtenint un resultat totalment personalitzat i únic, un conte que podreu escoltar al cotxe, al sofà de casa, o just abans d'anar a dormir, i tantes vegades com vulgueu!
Quantes pàgines té, quantes il·lustracions i quina lletra porta?


El model estandard del conte és de 16 pàgines. La lletra la podeu escollir. Dependrà de a qui es destini el conte, si voleu que sigui amb poc text, amb lletra de pal o lletra lligada pels primers lectors, o amb lletra d'imprempta, de cos més petit i més text en cas de nens i nenes més grans. A l'hora d'escollir les preferències del vostre conte, això també ho podeu decidir. El model de conte estandard compta amb dues il·lustracions grans, a pàgina sencera i després detallets i petits dibuixos ala resta de pàgines. No és un àlbum il·Lustrat sinó un conte amb il·lustracions. En cas de voler un conte més llarg, amb més pàgines o més il·lustracions, no hi ha cap problema! Només cal que ens ho feu saber i ho parlem, farem una proposta a mida de les vostres necessitats.
Què diferencia Contes a mida d'altres contes personalitzats?


Contes a mida treballa cada història, cada conte, les il·lustracions, la música i la gravació de l'audioconte de manera personalitzada i individual per cada encàrrec. No fa servir plantilles, dibuixos predissenyats ni històries ja treballades. No creem un contes iguals per a diversos infants canviant la cara o alguns detalls que el fan semblant al/la protagonista. Tot es treballa des de zero, segons les preferències i els detalls que vosaltres indiqueu. A més abans d'editar el conte es fa arribar una proposta prèvia per valorar el resultat final abans de fer-lo realitat. És un producte pràcticament artesanal fet totalment a mida.
Podem incorporar altres materials gràfics al conte?


I tan! Si teniu alguna fotografia, un dibuix, algun element gràfic que volgueu incorporar a la història o en la maquetació del conte, no hi ha cap problema, ho podem afegir i personalitzar encara més la història i el resultat final.
Es pot encarregar un Audioconte sense el conte imprès?


Si. Per a poder tenir la informació d'interès sobre l'infant o infants protagonistes s'ha d'omplir igualment el formulari. En aquest cas, un àudioconte amb la història i la música fetes a mida a més de l'enregistrament en mp3 o CD, té un preu de 75€
Com funciona el Projecte ESCOLA?


Si com a centre educatiu esteu interssats en aquest projecte, ens ho fem saber i ens posem en contacte. Es tracta d'un projecte d'una duraa aproximada d'un trimestre i podem planificar plegats el desenvolupament i el funcionament. Tenim un dossier que us podem fer arribar que inclou tots els detalls de la proposta. Recomanem que es programi durant el primer o segon trimestre, per tenir uns mesos després per poder llegir el llibre resultant del projecte junts a la classe. La proposta inclou un treball a l'aula, tres sessions amb l'escriptora i la il·lustradora, i un llibre final, personalitzat, on els i les alumnes són els protagonistes. Més informació a l'apartat de la web "Projecte ESCOLA"
Es pot fer un conte a mida per adults?


Si. Tot i que el projecte de "Contes a mida" està inciialment pensat per a infants i joves, si esteu buscant una proposta diferent per a una persona adulta, ja sigin avis, pares, ocasions especials, records.... Ho podem fer! Com que les condicions i característiques de la història i del producte final depenen totalment del que vulgueu fer (dimensió, tipus d'història i narrativa, format...) els detalls del conte i el pressupost s'estipularan segons el tipus de conte que vulgueu i la seva dimensió. Tot es pot fer, només cal que ens expliqueu la idea que teniu i ho farem realitat!

Encara tens dubtes?

Si necessites més informació o tens en ment un altre tipus de projecte, no pateixis, escriu-nos i segur que ens entendrem