top of page
Sobre nosaltres
Anna.jpg
- Anna Marsal, escriptora -

Els contes i les històries m'han atrapat des que tinc ús de raó. Sempre m'ha agradat perdre'm entre les pagines dels llibres i viure aventures fantàstiques.  Vaig començar a explicar històries per les meves germanes petites i ara són els meus tres fills els que m'ajuden a no baixar dels núvols. Crec que de dracs, bruixes, fades, i follets n'hem de poder tenir sempre a prop.

foto copia.jpg
- Elisabet Serra, il·lustradora -

Des de petita anava amb un llapis per tot arreu.

Després d'estudiar Belles Arts em vaig especialitzar en il·lustració infantil, un món que m'apassiona. Combino la feina d'il·lustradora amb tallers i murals a diferents escoles i espais. Sempre m'han agradat els contes i la manera en com els nens i nenes veuen el món, potser és per això que m'agrada dibuixar per ells. 
 

Carles.jpg
- Carles Prat, Compositor -

Vaig començar en la música de petit a l'Escolania de Montserrat.

Tot i especialitzar-me en cant, sempre he tingut la necessitat d'escriure música, crear i imaginar motius i obres tant per instruments com per a veu i cor. Sóc el gran de vuit germans i pare de tres fills, així que els contes continuen formant part del dia a dia, i posar-los música els omple de color i els fa encara més màgics.

bottom of page